Bergogliovo masonsko rukovanje

maxresdefault

 

Krv nije voda ili gdje ima dima, ima i vatre!

Ne znam jesu li analogije na mjestu? Zar je važno?!

 

 

Jorge Mario Bergoglio je mason koji poznaje sve vrste rukovanja kojima se novus ordo bossovi lažne 2VK-Crkve služe prilikom prijema u Vatikanu: papinskoj državi u kojoj su nekada služili pravi pape i istinska Vatikanska Kurija. Vatikan je dakle smrću posljednjega pape Piusa XII. preuzet (uzurpiran) od tzv. crkvene masonerije. Protokol na prvi pogled otkriva nebitne detalje: rukovanje!

Masonerija se od svojega osnutka zaklela da će srušiti Katoličku Crkvu i katoličke države. Dobar dio planova su ostvarili. Tko je rekao da Katolička Crkva uopće ne može preživjeti bez pape, taj je neinformiran ili dezinformiran. Upamtite ovo: dovoljan je samo jedan pravovjerni biskup koji će rediti druge biskupe i nove svećenike. Tako je činio sv. Atanazije – biskup Aleksandrije – u vrijeme arijanskog krivovjerja! Poznata je svečeva izreka: “Oni imaju mjesta [crkve, svetišta, zgrade] a mi držimo katoličku vjeru!” Kardinali su služba u Crkvi i imaju biskupski red kao jedan od tri stupnja svetih redova. Nije dakle nužno da kardinali (ako su heretici) izaberu papu, nego su biskupi taj glavni temelj, otkuda je sve krenulo. Pravilo da kardinali na Konklavi izabiru papu nije dogmatsko već stvar izbornoga zakona koje se u slučaju nužde može ignorirati ako su kardinali krivovjerci.

Slobodni zidari to dobro znaju za razliku od mnogih koji sebe nazivaju katolicima a vjeruju u sve osim u nauk Rimokatoličke crkve.

Dakle, šestorica koncilijarnih antipapa su, osim što su heretici, pod solidnom sumnjom da su povezani s masonerijom (tj. da su masoni) pa su time automatski izopćeni po čl. 2335 Zakonika kanonskog prava iz 1917. godine.

Povijest je pokazala nekoliko desetina antipapa koji su proglašeni antipapama jer nisu bili regularni pape, iz razloga što su jedni nametnuti kao protukandidati određene katoličke kraljevske loze kao oponent kandidatu drugoga katoličkog kralja a bili su dogmatski pravovjerni, pa do drugih antipapa koji su naknadno upali u herezu.

Specificum današnjih antipapa je u činjenici da su propovijedali i opservirali javne hereze prije svoga izbora u Konklavi. Pretkoncilska teologija je definirala činjenicu da javni heretik ne može postati papa jer nije katolik i član Katoličke Crkve te je time automatski izgubio svoju hijerarhijsku crkvenu službu kada je bio upao u javnu herezu. Dekleracijom koju proglašavaju kardinali kako bi se u slučaju pape koji je postao heretik na Petrovoj Stolici, upozoravaju svi katolici da pruže pasivni otpor, to jest otkažu potpunu poslušnost papi koji je postao heretik. Svrgavanje takvoga anti-pape od nižih hijerarhijskih subjekata je de facto i de jure nemoguće ali mehanizam kardinalske deklaracije štiti sve katolike od bilo kakvih obveza prema uzurpatoru i heretiku koji je to postao na Petrovoj Stolici. Naravno, potrebno je i spomenuti da takav heretik gubi svoju papinsku službu i prestaje biti zakoniti pastir jer se odvojio od Glave Crkve a ona je Isus Krist.

Posljedice masonskih antipapa su novi Bugninijev izopćeni protestanski Novus Ordo nered, novi sakramenti, nova stoglava hijerarhija, novi dikasteriji, novi Zakonik kanonskog prava iz 1983., nova teologija, novi pastoral, novi katekizam, novi ekumenizam, nove modernističke crkve i druge građevine, novi kler, vjerska sloboda svim lažnim religijama i raskolničkim sektama, nova diplomacija. Sve to i mnogo više proizvela je i instalirala masonerija postavljanjem Ivana XXIII. u Vatikanu.

Od nastanka masonerije i njenih sumnjivih lijevih, liberalnih i mnogih političkih ideologija kao i suvremene demokracije do vjerskoga spektra koji je ubacio heretično učenje novorednom Crkvom kako bi instalirali krivovjerni virus pomutnje da sve religije vode jednome Bogu, te u sljedećem koraku kada sazrije demonski duh sinkretizma koji bi po inerciji stvorio jednu protubožju svjetsku religiju: pa sve do filozofija prosvijetiteljstva, egzistencijalizma, humanizma; masonerija je degradirala sve aspekte katoličkog društva i zamijenila ih novim verzijama koje su temeljito masonske prirode.

Današnje društvo, države, ekonomija, religije, antikultura i svaki postojeći element je – izvan istinskoga tradicionalnog katolicizma koji nasljeduju pravovjerni katolici sedevakantisti – izrazito masonski koncept. Taj je koncept protubožji i jeka je pobune koju je izazvala Zmija u Edenskom vrtu. Dakle, radi se o konceptu samoostvarenja u čijem je središtu čovjek a ne Bog.

Tama je odsutnost svjetlosti. Ona je praznina. Poput Sotone!

Izvan Boga ne postoji nikakvo dobro.

Dok ova smrdljiva civilizacija krepava u zasluženim mukama samoostvarenja i na čiji grob nije grijeh izbaciti mokraču i odložiti fekalije (kao izraz autentične kritike) jer je apsolutno buntovna i sebeljubna, njezin mrtvački zadah i trulež treba ukloniti svim mogućim i dostupnim sredstvima: milom ili dopuštenom silom!

Jedino svemogući Bog, naravno katolički Bog ima apsolutno pravo na svoju vladavinu nad cijelim svijetom: ljudima i stvorenjem!

Na drugoj strani se nove članove masonerije 4. stupnja lukavo uvodi u sotonizam ili luciferijanstvo što se dakako preslikava na sve gore spomenute koncepte masonerije u pogledu njihova djelovanja.

Svako tajno društvo ima svoje obrede, simboliku i ciljeve. Masonerija je odavno preuzela Vatikan. Kreirala je novu religiju koja se korjenito razlikuje od Katoličke Crkve. Naravno, da bi plan uspio, morali su napraviti imitaciju koja bi se neukim ljudima izvan hijerarhije činila Katoličkom Crkvom i koja ne bi izazvala sumnju široke baze vjernika kao i nižega klera koji još nije bio prošao masonizacijski proces formacije.

Masonerija se koristi stupnjevitim promjenama po sistemu skuhane žabe kojoj svako malo zagrijavaju vodu za jedan stupanj. Žaba neće ni shvatiti o čemu se radi i prepustit će se lažnoj sigurnosti, a zapravo je samozavaravanje glavni faktor koji je izlaže smrtnoj opasnosti upravo zbog stupnjevitoga i teško zamjetnog procesa koji izaziva anesteziju osjetila, laganu i sigurnu smrt. To se zove odvraćanje pažnje sa bitnoga i premještanje težišta na efemerne stvari kako bi se ostvarile namjere.

Tolike enciklike i organizirano djelovanje pretkoncilskih papa protiv demona masonstva su pale u vodu nakon smrti pape Piusa XII. Upravo zbog Ivana XXIII. ‘Dobrog’: onog antipape kojega su novusordovci proglasili ‘svetim’ i u čije tijelo su ubačene otopine kako se ne bi raspalo. S velikim razlogom! Modernisti su na prevaru uspjeli podvaliti zaglupljenim masama da je Ivan XXIII. bio svetac čije je neraspadnuto tijelo dokaz, a zapravo cilj je subliminalne poruke za mase novusordovaca taj da se opravdaju hereze otpadničkoga pastoralnog sabora koji je ovaj heretik otvorio. Ivana XXIII. je masonerija nakon njegove smrti otvoreno u javnosti nazvala najvećim liberalom 20. stoljeća odajući mu najveće počasti.

Ivan ‘Dobri’ je bio dobro svladao masonsko rukovanje kao i ostali antipape nakon njega.

Marksist Franjo-Bergoglio je čisti masonski produkt od svojih novus ordo svećeničkih dana.

Mala škola rukovanja koja otkriva sotoniste s pregačom: 

 

Symbols-masonic_handshake

Antipape lažne 2VK-Crkve i njihovo masonsko rukovanje: 

john-xxiii-masonic-handshake

montini-the-marrano-mason

JPI

sh11

masonic-handshake-benedict_med

pope_masonic_handshake

 

Pouka za Korizmu:

Odrecite se neznanja i proučite katoličku vjeru bez korištenja novoredne literature!

Poruka pravim tradicionalnim katolicima:

Braćo u Kristu, izdržite još malo! Ostanite vjerni pravovjerju Kristovu kojega nema izvan Katoličke Crkve, i činite i dalje pokoru.

Masonerija i njezini pastiri će biti pobijeni dahom iz Gospodinovih usta ako se gorko ne pokaju i obrate.

U protivnom, poput idola i kumira iz starozavjetnih vremena poslužit će kao jame za nečist: ondje gdje im je mjesto.

2VK-Crkva nije ništa drugo nego nova religija koja je skrojena po mjeri zabludjeloga čovjeka. Novi protestantizam koji komično i bez uspjeha pokušava oponašati katolicizam.

Bog se ne da izrugivati pa heretike prepušta njihovim opačinama i krivovjerju, koje su vidljive zdravom razumu koji egzistira samo u svjetlu pravovjerja.

Bog je istinsko Svjetlo!

About John Defensor

Na tapetu su teme koje govore o povrataku pravovjerja i normalanom razvoju crkvene hijerarhije i katoličkog laikata. Posebna pozornost posvećena je najvećoj pošasti: novoj krivovjernoj religiji koja se formirala II. vatikanskim saborom: Novus Ordo Crkva. Katolicizam bez kompromisa nastao je iz pravovjerja Tradicije Duha Božjega u Jednoj, Svetoj, Katoličkoj i Apostolskoj Crkvi. Prazna Sveta Stolica u Vatikanu od preminuća Pape Pija XII.,1958.

Posted on 11/02/2016, in Lažni Pastiri, Novus Ordo religija and tagged , . Bookmark the permalink. 2 komentara.

  1. sto bi onda trebali raditi? ne ici vise u crkvu na sv misu ako je sve izopaceno promijenjeno krivo? gdje onda ici, jedino kod pravoslavne brace za koju se nadam da ce dobiti “licencu” i uci namjesto SPC i da imamo HPC , pravoslavci se jos drze nekih vrijednosti koje je KC nazalost izgubila.

    Sviđa mi se

    • Trebali bi pronaći katoličke sedevakantističke biskupe i svećenike i kod njih odlaziti na pretkoncilsku Misu i sakramente. Potrebno je organizirati skupinu i zatražiti od katoličkog sedevakantističkog biskupa da pošalje svećenika.

      Sviđa mi se

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Google photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

¿Quis ut Deus? Veritas Vincit

Defensor Blog ⚜️ Traditional Catholicism ⚜️ Apostolica Sedes Vacans

¿Quis ut Deus? Stat Veritas

Defensor Blog ⚜️ Traditional Catholicism ⚜️ Apostolica Sedes Vacans

Traditional Catholic Education

A Traditional Catholic(Sedevacantist) Site.

Call Me Jorge...

Defensor Blog ⚜️ Traditional Catholicism ⚜️ Apostolica Sedes Vacans

AMOR DE LA VERDAD

IGLESIA CATÓLICA igual en 2000 años hasta la muerte de Pío XII

Ecclesia Militans

Defensor Blog ⚜️ Traditional Catholicism ⚜️ Apostolica Sedes Vacans

St. Gertrude the Great

Defensor Blog ⚜️ Traditional Catholicism ⚜️ Apostolica Sedes Vacans

Speray's Catholicism in a Nutshell

Apologia for Sedevacantism and Catholic Doctrine - from Kentucky Graze on Truth from the Catholic Church

SCATURREX

Defensor Blog ⚜️ Traditional Catholicism ⚜️ Apostolica Sedes Vacans

St. Anthony of Padua - Hammer of Heretics

Defensor Blog ⚜️ Traditional Catholicism ⚜️ Apostolica Sedes Vacans

Introibo Ad Altare Dei

Defensor Blog ⚜️ Traditional Catholicism ⚜️ Apostolica Sedes Vacans

: Quidlibet :

Defensor Blog ⚜️ Traditional Catholicism ⚜️ Apostolica Sedes Vacans

TraditionalMass.org Articles

Defensor Blog ⚜️ Traditional Catholicism ⚜️ Apostolica Sedes Vacans

TRADITIO.COM: The Traditional Roman Catholic Network

Defensor Blog ⚜️ Traditional Catholicism ⚜️ Apostolica Sedes Vacans

True Restoration

Defensor Blog ⚜️ Traditional Catholicism ⚜️ Apostolica Sedes Vacans

Homunizam

totalitarizam - politička korektnost - homoseksualizacija društva u cilju depopulacije - za roditelje: prevencija homoseksualnosti - svjedočanstva izlaska iz homoseksualnosti

¿Quis ut Deus? Veritas Vincit

Defensor Blog ⚜️ Traditional Catholicism ⚜️ Apostolica Sedes Vacans

¿Quis ut Deus? Stat Veritas

Defensor Blog ⚜️ Traditional Catholicism ⚜️ Apostolica Sedes Vacans

Traditional Catholic Education

A Traditional Catholic(Sedevacantist) Site.

Call Me Jorge...

Defensor Blog ⚜️ Traditional Catholicism ⚜️ Apostolica Sedes Vacans

AMOR DE LA VERDAD

IGLESIA CATÓLICA igual en 2000 años hasta la muerte de Pío XII

Ecclesia Militans

Defensor Blog ⚜️ Traditional Catholicism ⚜️ Apostolica Sedes Vacans

St. Gertrude the Great

Defensor Blog ⚜️ Traditional Catholicism ⚜️ Apostolica Sedes Vacans

Speray's Catholicism in a Nutshell

Apologia for Sedevacantism and Catholic Doctrine - from Kentucky Graze on Truth from the Catholic Church

SCATURREX

Defensor Blog ⚜️ Traditional Catholicism ⚜️ Apostolica Sedes Vacans

St. Anthony of Padua - Hammer of Heretics

Defensor Blog ⚜️ Traditional Catholicism ⚜️ Apostolica Sedes Vacans

Introibo Ad Altare Dei

Defensor Blog ⚜️ Traditional Catholicism ⚜️ Apostolica Sedes Vacans

: Quidlibet :

Defensor Blog ⚜️ Traditional Catholicism ⚜️ Apostolica Sedes Vacans

TraditionalMass.org Articles

Defensor Blog ⚜️ Traditional Catholicism ⚜️ Apostolica Sedes Vacans

TRADITIO.COM: The Traditional Roman Catholic Network

Defensor Blog ⚜️ Traditional Catholicism ⚜️ Apostolica Sedes Vacans

True Restoration

Defensor Blog ⚜️ Traditional Catholicism ⚜️ Apostolica Sedes Vacans

Homunizam

totalitarizam - politička korektnost - homoseksualizacija društva u cilju depopulacije - za roditelje: prevencija homoseksualnosti - svjedočanstva izlaska iz homoseksualnosti

%d blogeri kao ovaj: